• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Band Band members Mariann Monostori - vocal (currently not active)


Mariann, aki mindig segít ha baj van

Zenei pályafutásom kezdete kislány koromra tehető, úgy 3 évesen kijelentettem: énekesnő leszek! Én innen számolom ... Smile

9 évesen az akkor alakuló balatonkenesei úttörő fúvószenekarban elkezdtem trombitát tanulni. Mire gimis lettem, már a balatonfüredi városi fúvósokkal térzenéztem a Tagore sétányon vasárnap délelőttönként.

Énekkarok? Hát persze, általánosban is és gimiben is.

Aztán egy szép napon megismertem egy fiút…zenész volt, billentyűs. Feltettem neki egy kérdést: mit kell ahhoz tenni, hogy valaki énekesnő lehessen Magyarországon? Házasság lett a válasz. Smile Felköltöztünk a fővárosba. Hogy bekerülhessek férjem zenekarába, zeneiskolába iratkoztam, Tarnai Kiss Lászlónál kezdtem el tanulni a hangképzést. 

Életem első énekesnői fellépése Balatonfüreden volt a Hotel Annabella bárjában ’89-ben.

Ezután még 2 évig birtokolhattam azt a színpadot, más-más zenészekkel.’91-től a Rulett együttessel kezdtem el dolgozni, bálok, bulik, esküvők....

Ezen az őszön nem várt meglepetés kopogtatott! Egy kis kitérő a Kanári szigetekre, Playa del Inglés-re egy budapesti zenekarral. Laughing Életem egyik legszebb élménye maradt, egy hónapot töltöttünk ott!

’92-ben Csopakon, a Hotel Forrásban, már ismét a Rulettel szórakoztattuk a vendégeket.

Még pár év velük, aztán abbamaradt a zenélés.
2005-ben megkeresett Egon, kellene az Artonsba vokalista…
Smile